Acoperisuri de tigla metalica la cele mai bune preturi!

 

 

 

 

       

 

Èšigla metalică Blach Steel are proprietăți È™i calități deosebite printre care un design variat, culori multiple, greutate mică, rezistență mecanică mare, rezistență la foc È™i un preÈ› accesibil, aceasta neavând nevoie de întreÈ›inere.  Acest tip de È›iglă este unul dintre cele mai solicitate materiale pentru acoperirea clădirilor din ultimii ani, atât la nivel naÈ›ional, cât È™i european.


Fabricată din tablă zincată cu grosimea de 0.5 mm, È›igla este acoperită cu un strat de pasivizare, unul de grund (strat primar) urmat de stratul de poliester cu grosimea de 25 microni. Tabla zincată folosită în producÈ›ia tiglei metalice are un conÈ›inut de zinc între 225 È™i 275g/mp, în funcÈ›ie de calitatea aliajului folosit.

Notă importantă: Toate tipurile de țiglă conțin 275gr/mp.

 

Gama variată de culori

Aspectul atractiv È™i sortimentul variat de culori permite obÈ›inerea unor efecte excelente, care permit adaptarea acoperiÈ™ului la elevaÈ›ie sau la mediul înconjurător. În comparaÈ›ie cu alte sisteme de acoperire, tabla este un material uÈ™or, tăiat la dimensiunea dorită, eliminând costurile de material pierdut.

 

 

Table de tip țiglă

 

Tabla de tip È›iglă este un material pentru acoperiÈ™, elegant È™i rezistent, care îmbină vechiile tradiÈ›ii cu noile tehnologii. Vă recomandăm tablele de acoperiÈ™ asemănătoare È›iglei:

cu modul de 35 cm
cu modul de 40 cm

 

 

Noile tehnologii și calitatea foarte bunș au ca efect un produs ușor, rezistent la condițiile climatice, ușor de montat, estetic și funcțional. Calitatea excelentă garantează durata de viață sporită a tablei.

 

 

Avantaje

Avantajele acoperișului din țiglă metalică pe scurt:


    - pentru construcÈ›ii noi sau renovări
    - oÈ›el de calitate superioară
    - greutate redusă, numai 5 kg/mp
    - panouri debitate la comandă
    - pentru acoperiÈ™uri cu panta între 14 È™i 90 de grade
    - gama completă de componente È™i accesorii
    - 20 de culori clasice sau moderne
    - ecologice
    - aspect elegant È™i rezistență
    - uÈ™or de montat È™i întreÈ›inut
    - greutate redusă
    - culori naturale
    - garanÈ›ie extinsă
    - calitate superioară

 

    
Toate drepturile rezervate ® 2019 blachsteel.ro - by solcreation